فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

تعقیب ناو آمریکا از سوی چین در تنگه تایوان

تعقیب ناو آمریکا از سوی چین در تنگه تایوان نیروی هوایی و دریایی چین، یک ناو آمریکایی را که وارد تنگه تایوان شده بود، مورد تعقیب و پایش قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۲۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 19
کد خبر: ۷۱۰۳۳

به گزارش راهبرد معاصر نیروهای ارتش چین روز شنبه یک ناو آمریکایی را که در اقدامی تحریک‌آمیز وارد تنگه تایوان شده بود، مورد تعقیب قرار دادند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، ارتش چین در بیانیه‌ای اعلام کرد، نیروهای دریایی و هوایی این کشور ناو جنگی آمریکایی را در تنگه تایوان مورد «تعقیب و پایش» قرار دادند.

این بیانیه می‌افزاید: «چنین اقداماتی به صورت عامدانه موجب افزایش تنش در مسائل پیرامون تنگه تایوان می‌شود زیرا آن‌ها (آمریکایی‌ها) از آرامش در تنگه تایوان هراس داشته و نگاهی معاشقه آمیز به نیروهای حامی استقلال تایوان دارند که به طور جدی صلح وثبات این تنگه را به خطر انداخته‌اند».

با این حال نیروی دریایی آمریکا در توضیحی دراین‌باره مدعی شد، ناوشکن مجهز به موشک‌های هدایت شونده ارتش آمریکا با اسم «یو اس اس ماستین»، روز شنبه «عبوری عادی و متداول و مطابق با قوانین بین‌المللی را در تنگه تایوان» صورت داد.

نیروی دریایی آمریکا افزود: «عبور کشتی‌ها در تنگه تایوان نشان دهنده تعهد آمریکا به حوزه اقیانوس هند و آرامی آزاد و باز برای تردد است».

تنش‌ها بین چین و تایوان طی هفته‌های اخیر در پی سفر مسئولان و دیپلمات‌های ارشد آمریکایی به تایوان شدت گرفته و این  در حالی است  که پکن، تایوان را بخشی از سرزمین متعلق به چین می‌داند و تحرکات آمریکا و فروش سلاح به تایوان را نقض حاکمیت خود و مغایر با سیاست «چین واحد» ارزیابی می‌کند.

وزارت دفاع تایوان چندی قبل نیز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد جنگنده‌های «سوخو-۳۰ » و «جِی-۱۰ » ارتش چین از جنوب غربی به حریم هوایی موسوم به «منطقه واکنش» این کشور وارد شدند. وزارت دفاع تایوان به پکن هشدار داده که نیروهای مسلح این کشور می‌توانند واکنش سریع و مناسب به چنین اقداماتی نشان دهند و در عین حال از مردم تایوان خواست که آرامش خود را حفظ کنند.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار